Veilingbegeleiding

Wij begeleiden je met de verkoop van je bijzondere spullen op diverse online veilingsites, waaronder Catawiki en Liveauctioneers. Dat doen we met spullen, waarvan wij denken dat ze ook voldoende zullen opbrengen. Wij doen research, maken professionele foto’s en schrijven de tekst. Als je twijfelt over je item, dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We bekijken dan jouw item in de winkel of op een foto die je ons mailt en geven je advies over de haalbaarheid.

Wij hanteren een laag servicetarief: 35% van de veilingopbrengst (na aftrek van de veilingkosten)!

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • kleine vintage, antieke en design meubels;
  • gouden, zilveren en verzilverde voorwerpen;
  • vintage kunst en design;
  • kleinere kunstwerken, schilderijen, gravures en etsen waarvan de kunstenaar traceerbaar is;
  • muziekinstrumenten;
  • alle overige unieke items met een bijzonder verhaal (altijd in overleg)!

Bekijk hier de kavels die binnenkort worden geveild!

Foto's en teksten

Wij maken mooie, professionele foto’s om jouw item zo goed mogelijk vast te leggen. Daarnaast verzorgen wij alle benodigde gegevens en een goede omschrijving van jouw item.

Veiling

Wij sturen de foto’s, de benodigde gegevens en de omschrijving van jouw item naar de veilingmeester(s) van de betreffende veilingsite. Na goedkeuring wordt het item ingepland en wordt je item geveild. Na de veiling regelen wij de verzending, of de koper kan het item bij ons in de winkel ophalen.

Uitbetaling

Zodra het item aan ons is uitbetaald, krijg je binnen een week automatisch 65% van de veilingopbrengst (na aftrek van de veilingkosten) op je bankrekening gestort. Daarvoor hoef je verder dus niets te doen!